Wij zijn altijd anders geweest. Geen pakken, geen stropdassen. Slimme, enthousiaste mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht.

OGD ict-diensten begon in 1988, vanuit een studentenhuis in Delft, met z’n vijven.

Wij verwisselden geheugentapes van mainframes, als bijverdienste. Toen noemden we ons nog ‘Operator Groep Delft’. We zagen dat automatisering de toekomst was, dat je met ict de wereld kunt veranderen. Dat wilden wij ook. Maar hoe?

Wij zijn altijd anders geweest. Geen pakken, geen stropdassen. Slimme, enthousiaste mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Dat was voor veel mensen even wennen: wat is dat voor bijzonder, eigenwijs clubje? Waarom zwemmen ze tegen de stroom in? Maar het tij keerde. Bedrijven werden wakker. Ze zagen in dat dure consultants geen garantie bieden op een fijne, functionele werkplek voor je medewerkers. En dat storingen ook snel kunnen worden opgelost zonder de hoofdprijs te betalen.

Onze aanpak bleek toch niet zo gek te zijn. Naast ons hoofdkantoor in Delft openden we vestigingen in Eindhoven (1996), Amsterdam (1998), Utrecht (2000) en Enschede (2006).

Nog steeds, na 30 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD’ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk, de meest stabiele infrastructuur. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.

Daarom vinden OGD’ers het fijn om OGD’er te zijn. Zowel Glassdoor als Computable namen ons recent op in hun top 10 van meest populaire werkgevers. En daar zijn we trots op. Want bij OGD is je baan meer dan werk.

Glassdoor: OGD biedt
werknemers bijzondere extra’s

Glassdoor rating

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact met ons op

Neem contact op met één van onze recruiters

Bel
088 65 00 000
Whatsapp
offline
Mail
werken@ogd.nl